Zapraszamy do wirtualnego zwiedzania Biovilli
Restauracja Biovilla w Stobnicku powstała w miejscu gdzie ciągle snuje się zapach łąki i pola , a szum lasu i śpiew ptaków delikatnie zapraszają w swe progi wszystkich przyjaciół spragnionych smaków natury i tradycji. Niezależnie od preferencji kulinarnych każdy z naszych gości znajdzie u nas dania zdolne zaspokoić najbardziej wyrafinowane podniebienie. Możecie Państwo rozkoszować swoje zmysły smakiem tradycji płynącej nie tylko z nizin wielkopolskich , ale także kroczyć szlakami winnic z całego świata, bo czyż nie warto choć na chwilę odnaleźć w winie prawdę…?
Wędrując to tu to tam , kuchnia Biovilli zbiera do swych potraw wszystko, co najlepsze może ofiarować nam matka ziemia . Stąd większość naszych potraw kulinarnych komponujemy ze zdrowych, ekologicznych składników, zwłaszcza tych z upraw naszych sąsiadów. Karp z chowu naszego stawu i miód z naszych uli to nasze kulinarne propozycje. Każdy z naszych gości, któremu bliska jest zdrowa ekologicznie żywność, może wybrać z karty menu dania bio opatrzone znakiem zielonego jabłuszka , symbolem Biovilli i jej misji.
Jako, że natura bywa kapryśna, zmienna a zarazem intrygująca nasza karta menu niczym kameleon zmienia się w zależności od pory roku, wykorzystując sezonowe smaki i dary natury. Serwowane u nas wszystkie potrawy sporządzamy tuż przed podaniem, tak by pachniały dopiero co zerwanymi różami w wazonie a smakowały jak u mamy. W międzyczasie na dobry początek spragnionych i oczekujących częstujemy wyśmienitym małym conieco… Restauracja dysponuje ok. 130 miejscami. Jest to miejsce zarówno na wystawne uroczystości, bankiety, jak również na biznesowe spotkania czy romantyczne kolacje. To miejsce, gdzie każdego dnia można zjeść wyborne śniadanie i smaczny obiad a wieczorem spędzić miłe chwile w gronie przyjaciół popijając doskonałe i pełne aromatu herbaty , wyśmienite kawy , a oczami konesera spojrzeć na wyborną kartę win i nie tylko…
Ponadto dysponujemy SALĄ VIP, w której mamy możliwość zorganizowania kameralnych spotkań w gronie 20-30 osób, gdzie mogą być serwowane dania z kuchni regionalnej.